MZ filmovi/youtube...
Odlican pronalazak Krpa, stvarno bus postal video-arhivar
.
Debeli je stavio malo jacu mjesavinu pa prvi dio spota fino dimi
. Ne mogu skuziti jel to snimano na Cubi ili mozda u nekom Cubi bliskom dijelu Amerike. Negdje sam postavio link MZ kluba iz Amerike u kojem su uglavnom kubanski prebjezi koji furaju eMZe.

Debeli je stavio malo jacu mjesavinu pa prvi dio spota fino dimi

Bolje zivjeti sto godina kao bogatas, nego tjedan dana kao siromah.
- Krpa
- Generalisimus
ma ko zna kakav je njihov cvajtaktol,sigurno nije dobar ko ininernesto je napisao/la:Odlican pronalazak Krpa, stvarno bus postal video-arhivar.
Debeli je stavio malo jacu mjesavinu pa prvi dio spota fino dimi. Ne mogu skuziti jel to snimano na Cubi ili mozda u nekom Cubi bliskom dijelu Amerike. Negdje sam postavio link MZ kluba iz Amerike u kojem su uglavnom kubanski prebjezi koji furaju eMZe.

MZ...auf allen Strassen
- Krpa
- Generalisimus
evo još jedan o 2t motorima a ima i dosta o mz-u
http://www.youtube.com/watch?v=vB0TK0Gdmh4
http://www.youtube.com/watch?v=vB0TK0Gdmh4
MZ...auf allen Strassen
Necu te vise hvaliti da se ne pokvaris
, ali izvrstan filmic.
Evo koliko je u stvari reklama i samoreklama bitna. Ovdje se u stvari isto provlaci ta ideja (koja je zapravo nama i tako poznata) koliko su dvotaktni motori jednostavni, jeftini, lagani, funkcionalni... dakle imaju apsolutno sve sto treba da bi se mogli u potpunosti koristiti prevoziti, a na kraju krajeva izuzetno su vazna i definitivno nezaobilazna karika u povijesti motorizacije.
Ipak, Trabi, pa na kraju krajeva i eMZe su siroko prihvaceni s odredjenom dozom podcjenjivanja, a uzdahe izmamljuju daleko losiji i nefunkcionalniji ili u krajnjem slucaju jednako vrijedni primjerci "zapadne" tehnologije koji su u stvari samo imali dobru reklamu tijekom godina.

Evo koliko je u stvari reklama i samoreklama bitna. Ovdje se u stvari isto provlaci ta ideja (koja je zapravo nama i tako poznata) koliko su dvotaktni motori jednostavni, jeftini, lagani, funkcionalni... dakle imaju apsolutno sve sto treba da bi se mogli u potpunosti koristiti prevoziti, a na kraju krajeva izuzetno su vazna i definitivno nezaobilazna karika u povijesti motorizacije.
Ipak, Trabi, pa na kraju krajeva i eMZe su siroko prihvaceni s odredjenom dozom podcjenjivanja, a uzdahe izmamljuju daleko losiji i nefunkcionalniji ili u krajnjem slucaju jednako vrijedni primjerci "zapadne" tehnologije koji su u stvari samo imali dobru reklamu tijekom godina.
Ovo je stvarno izuzetan film, trebalo bi ga skinuti i ostaviti na CD-u ili tako necem da ne nestane. Koliko vidim uglavnom je naglasak na sportu, ali steta sto je slabo obradjeno podrucje od sezdesetih do devedesetih pa se samo tu i tam vide ovi nama najcesci motori. A i steta sto nije obradjen "Six days trophy", makar sudeci po kvaliteti obradjenog u filmu, mozda su to cuvali za nastavak.
U svakom slucaju DKW razdoblje i razdoblje utrka Ernsta Degnera su odlicno obradjeni. Jedino sta mi se na kraju filma povratkom u sadasnjost nekako namece slicnost izmedju tvornice MZ i nekih nasih tvornica kao sto je u zadnje vrijeme Zeljezara Sisak. Stalno novi vlasnici, cudnovata ulaganja i cini mi se nejasna vizija buducnosti i produkata tvornice u buducnosti.
Sad sam razduzio
, ali kome se da jedan sat prosjediti za compom, iako netko slabije razumije njemacki, isplati se pogledati
.
U svakom slucaju DKW razdoblje i razdoblje utrka Ernsta Degnera su odlicno obradjeni. Jedino sta mi se na kraju filma povratkom u sadasnjost nekako namece slicnost izmedju tvornice MZ i nekih nasih tvornica kao sto je u zadnje vrijeme Zeljezara Sisak. Stalno novi vlasnici, cudnovata ulaganja i cini mi se nejasna vizija buducnosti i produkata tvornice u buducnosti.
Sad sam razduzio

- Krpa
- Generalisimus
i tražim još malo ak najdem nekaj zanimljivog
i naletim na našeg mz manekena sa najžešćim parkiranjem
http://www.youtube.com/watch?v=HWP2tH1OEBg

http://www.youtube.com/watch?v=HWP2tH1OEBg

MZ...auf allen Strassen