PUCH 175 SV
- maxi Tuba
- Ugledni forumas
- Kontakt:
Slikano ove godine na sajmu u Tullnu
Znam da ce mozda malo zvucati glupo ali iduce godine u 5 mjesecu ce se ponovo odrzavati doticni sajam.
Lijepo sve popisati sta ti treba,poceti sparati novceke i iduce godine svi u duture na sajam,a do tada slagati ono za sta ti netrebaju dijelovi.
Znaci uredenje rame,kotaca i itd.da sad ne nabrajam.Nisi valjda mislio da ces se jos ove godine voziti

Znam da ce mozda malo zvucati glupo ali iduce godine u 5 mjesecu ce se ponovo odrzavati doticni sajam.
Lijepo sve popisati sta ti treba,poceti sparati novceke i iduce godine svi u duture na sajam,a do tada slagati ono za sta ti netrebaju dijelovi.
Znaci uredenje rame,kotaca i itd.da sad ne nabrajam.Nisi valjda mislio da ces se jos ove godine voziti

- deep
- Okorjeli MZ ovisnik
- Kontakt:
Evo da vas izvjestim : Ljuti stroj sam sad već 98,27% rastavio ,te dogovorio pjeskarenje i temeljna zaštita . Vijci se odvijaju kao da su jućer u tvornici ugrađeni . pravio sam strogo popis i dokumentirao sam slikanjem , pa možda bude i napisana kronologija . Sad već imam i popis dijelova koji nedostaju . Evo samo neke krupnije navodim .
Prednji sic
Šiber karburatora sa oprugom i iglicom (Bing ) , te poklopac karburatora sa navojem i uvodnica za sajlu . ( nabavljeno )
Kilometar sat
Staklo fara sa sjenilom
Orginalni čep za rezervar
Orginal kontakt ključ
i još neke sitnice da sad ne nabrajam jr nisu bitne za sada
Ako netko ima što od ovoga ili zna nekoga da ima bilježim se sa štovanjem .
Može trampa iz mog popisa dijelova za MZ ili solarno plačanje
Prednji sic
Šiber karburatora sa oprugom i iglicom (Bing ) , te poklopac karburatora sa navojem i uvodnica za sajlu . ( nabavljeno )
Kilometar sat
Staklo fara sa sjenilom
Orginalni čep za rezervar
Orginal kontakt ključ
i još neke sitnice da sad ne nabrajam jr nisu bitne za sada
Ako netko ima što od ovoga ili zna nekoga da ima bilježim se sa štovanjem .
Može trampa iz mog popisa dijelova za MZ ili solarno plačanje
Zadnja izmjena: deep, dana/u pet kol 01, 2008 11:28 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje je nekad bio potpis!
Super, bas me veseli sta projekt napreduje
Nadam se da ce se naci dijelova za pripomoc, a ako ne u Austriji sigurno. Ako sta budes trebao vici. Mislim da cesto u Austriji ima sajmova, pogledat cemo kalendar i ako ti bude daleko skociti cu na sajam do Graza po dijelove.
Inace, nisi nikada rekao kako to da tako nesebicno dijelis savjete, a nemas eMZu, i koji model bi bio po tvom ukusu, mislim da si mozda najrelevantniji za neku pricjenu modela.

Inace, nisi nikada rekao kako to da tako nesebicno dijelis savjete, a nemas eMZu, i koji model bi bio po tvom ukusu, mislim da si mozda najrelevantniji za neku pricjenu modela.
- deep
- Okorjeli MZ ovisnik
- Kontakt:
Pokušat ću odgovoriti na ovo tvoje pitanje kako nesebično dijelim savijete , a nemam emzu . Pa vidiš ovako. MZ je moja jedina prava ljubav kad se radi o motoru . Sa emzom kao pojam dru,žim se jako dugi i kako sam rekao imao sam ovlašteni servis za MZ i Simsona. Odgojio sam u svome sevisu dva danas vrsna automehaničara i to vrlo tražena koji trenutno rade u jesnom servisu sad da ga ne reklamiram . Nikad svoje dugogodišnje stjecano znanje nisam zatajio . Ja sam ga stjecao služeči se trikovima i odlučio da neću ništa zatajiti što sam naučio .Ne bojim se konkurencije nego mi je jako drago kad nekome mogu pomoći pa makar i savijetom . Emzu trenutno nemam , ali mi je emzo u srcu . pitaš za koji bi se model odlučio kao favorita . Ja bez razmišljanja velim MZ TS 250 jer sam jako sentimentalno vezan za taj model emze . Pouno sam kilometara prošao i nikad me nije ostavio .ernesto je napisao/la:Super, bas me veseli sta projekt napreduje![]()
Nadam se da ce se naci dijelova za pripomoc, a ako ne u Austriji sigurno. Ako sta budes trebao vici. Mislim da cesto u Austriji ima sajmova, pogledat cemo kalendar i ako ti bude daleko skociti cu na sajam do Graza po dijelove.
- deep
- Okorjeli MZ ovisnik
- Kontakt:
Vratitio bih se temi i pokazao vam dokle sam stigao . Radio sam u radioni u dva tri navrata po nekoliko sati rastavljajući Puch-a kako bih ga pripremio za pjeskarenje . Ne znam jesam li već spomenio da se vijci odvrču kaio da su jučer ugrađeni u tvornici . Vjerujte rastavio sam ga u najsitnije dijelove i niti jedan vijak nije me zafrkavao da bi ga morao rezati ili zabušivati . Sve sam pomno specificirao , pa sam tako naletio na jedam motor koji je pridobio svu moju pažnju .
Hoću reći upravo tako ja mislim ofarbati ovog mog Pucha . Neka za sada to ostane moja mala tajna, ako mi srce junačko dozvoli čuvanje tajne , a ako ne stavim sliku na forum pa da svi vidite .
Evo druga faza . Priprema za pjeskarenje .

Hoću reći upravo tako ja mislim ofarbati ovog mog Pucha . Neka za sada to ostane moja mala tajna, ako mi srce junačko dozvoli čuvanje tajne , a ako ne stavim sliku na forum pa da svi vidite .
Evo druga faza . Priprema za pjeskarenje .

- deep
- Okorjeli MZ ovisnik
- Kontakt:
Malo sam stao jer imam presing u završnoj fazi organizacije našeg drugog party-a . Sve to padne na da tri čovjeka i ako nešto propustim odrazit će se negativno na samom party-u
Pitaš za ljuti stroj izvještavam svekoliko pučanstvo da tu neće biti žurbe jer mislim napraviti nešto rijetko viđeno od ove hrpe metala
Pitaš za ljuti stroj izvještavam svekoliko pučanstvo da tu neće biti žurbe jer mislim napraviti nešto rijetko viđeno od ove hrpe metala