Informacija o motoru?
Informacija o motoru?
Ljudi, u jednoj sam dilemi koja me kopka vec neko vrijeme, postoji li motor sljedecih performansi (odnosno koji motori bi spadali u sljedecu kategoriju):
Motor:
obavezno:
jedan cilindar
cetverotaktni
pozeljno:
izmedju 350-650ccm
s vise od barem 20-25KS
po mogucnosti stariji od 1970. godine, da ima kurblu i da je ako bas mogu birati mjenjac s lijeve strane?
Na pamet mi padaju jedino Guzzi Falcone, i od novijih Enfield i od Yamaha XT, SR.
Ima li ko kakvu ideju?
Motor:
obavezno:
jedan cilindar
cetverotaktni
pozeljno:
izmedju 350-650ccm
s vise od barem 20-25KS
po mogucnosti stariji od 1970. godine, da ima kurblu i da je ako bas mogu birati mjenjac s lijeve strane?
Na pamet mi padaju jedino Guzzi Falcone, i od novijih Enfield i od Yamaha XT, SR.
Ima li ko kakvu ideju?
Bolje zivjeti sto godina kao bogatas, nego tjedan dana kao siromah.
Da, hvala. DR-a sam se neki dan sjetio, ali nekako ak mora biti Japanac, onda mi je tu daleko ispred svih stari XT. Ipak, nije niti DR za zaboraviti i dobro je da ga se ima u vidu.
Ak jos kakva ideja padne na pamet, slobodno dopisite
.
Ak jos kakva ideja padne na pamet, slobodno dopisite

- yomarkinaMZ
- Nepopravljivi MZ fanatik
- PALE
- Okorjeli MZ ovisnik
Znas da si i mene sada stavio u razmisljanja dali ima jos koji motor takvih obiljezja i bas sad razmisljam o tome....jos se jedino KLR-a mogu sjetit...ali sjetit cu se ja jos toga!
yomarkinaMZ: To ti vec znas neki njegov skriveni plan ili?

yomarkinaMZ: To ti vec znas neki njegov skriveni plan ili?

.....I'm on the highway to hell......// Nije stvar u brzini, stvar je u vožnji!!
- yomarkinaMZ
- Nepopravljivi MZ fanatik
Pa ne uklapa sePALE je napisao/la:Kako ti se uklapa XT i DR u starije od 1970???
Pa imas i talijana Aprilia ETX350, imas i honde XL koje su bolje od XT, SR 500,

S talijanima sam dosta slabo upoznat, nekako me nisu pretjerano zanimali jer bas nemam previse povjerenja u njih kao proizvodjace dugotrajnih kvalitetnih motora. Cak su mi i Japanci poznatiji pa im nekako vise vjerujem smo sto su oni novi.
Ali sad si me sjetio na Ducatijevu masinu u Condoru. To mi isto ne izgleda lose samo sto ih ima jako malo.
Da, tocno, tu je i Silver Star. Nekako ga se nisam sjetio.
Inace nema nekog skrivenog plana, prvenstveno znatizelja sto bi se moglo naci u tim okvirima. A plan mozda jednog dana bi bio prikolicar tih karakteristika, ali to je samo jedna daaaaleka ideja. Za sad samo znatizelja jer je to jedna pristojna kubikaza za laganu voznju, jer mi je zvuk takvog motora daleko najljepsi, jer mi je motor bez kurble malo celav, jer mi se svidja linija starih motora, jer su u principu motori tih karakteristika poprilicno vjecni...
Nema veze, i dalje su prijedlozi dobro dosli.