gušenje pri nagibu
Moderator/ica: deep
-
- Ugledni forumas
gušenje pri nagibu
znači kad stavim emzu na bočni nogar i kad bude tako nagnit 5 sekundi i ugasi se.. el imo neko takvih iskustava?
- yomarkinaMZ
- Nepopravljivi MZ fanatik
-
- Ugledni forumas
- Stari lisac
- Generalisimus
Mislim da bi trebalo skinuti karburator i lonce sa njega, pa pogledati kako radi plovak. Moze biti da se zaglavljuje , ostane zaglavljen u gornjem polozaju, motor potrosi gorivo iz lonceta, a ne stigne mu novo i ugasi se.
Dakle skinuti karburator, lonce, plovak pa ispolirati osovinicu plovka i mozda malo oturpijati plovak sa obe strane ( onaj deo gde prolazi osovinica ) da moze lako da ide izmedju onih usica gde stoji osovinica.
Dakle skinuti karburator, lonce, plovak pa ispolirati osovinicu plovka i mozda malo oturpijati plovak sa obe strane ( onaj deo gde prolazi osovinica ) da moze lako da ide izmedju onih usica gde stoji osovinica.
Dok curi - dobro je - znaci da ima ulja
Mazano ne skripi - kazu stari ljudi
[img]http://s18.rimg.info/48e1877f1704ff812f ... d9.gif[img]
Mazano ne skripi - kazu stari ljudi
[img]http://s18.rimg.info/48e1877f1704ff812f ... d9.gif[img]
- horex
- Okorjeli MZ ovisnik
Oslobodi sajle (bužire) ispod rezervoara pogotovo ak si ih svezal sa plastičnim stopicama.yomarkinaMZ je napisao/la:meni se ista stvar događala.
kad bih ga nagnuo ulijevo, volan, onda bi mi se počeo gasiti, a kad bi okrenuo volan u desno, onda bi otišo na 5-6 tisuća okretaja....
what the fuck is happening???

- yomarkinaMZ
- Nepopravljivi MZ fanatik
-
- Ugledni forumas
ma ubiti meni to ni nesmeta baš pošto ga nikad ni ne ostavljam u leru da radi na bočnoj nogari najvise me zanima zašto.. zašto se to događa samo pri nagibu znaći nebitno u kojem je položaju volan.. imam osječaj kao da mu se dizna umoči skroz u gorivo i da se zato zaguši mislio sam možda je to normalno kod mz-a