Gasi se kad se zagrije
Moderator/ica: deep
Problem!!?
imam jedan problem,motor kad mi se zagrije sto je nakon par kilometara normalne voznje ugasi se!!! sto bi to moglo biti??!!!
Carpe Diem!
-
- Forumski maher
Re: Problem!!?
Kondenzator, bobina, semeringi na radilici...Sumskay je napisao/la:imam jedan problem,motor kad mi se zagrije sto je nakon par kilometara normalne voznje ugasi se!!! sto bi to moglo biti??!!!
Kad se ugasi prvo treba vidjeti ima li iskru pa tzražiti dalje.
Sumskay, prebaciti cu ti temu u rubriku s kvarovima "PROBLEMI-TEHNICKI SAVJETI-virtualna radiona" (mehanika), tako da ju mogu naci i oni koji ce mozda jednom imati isti problem pa da lakse nadju temu.
Samo molim te potvrdi da si vidio ovaj post tako da ti se pitanje ne izgubi
, pa cu onda premjestiti.
Samo molim te potvrdi da si vidio ovaj post tako da ti se pitanje ne izgubi

Bolje zivjeti sto godina kao bogatas, nego tjedan dana kao siromah.
bobina je u redu,baca iskru,i nakon 20 minuta kad se ohladi mozes ga paliti opet i voziti dok se ne zagrije,onda opet slijedi isto,samo se ugasi! mozda sam mislio svijecicu s vecom toplinskom vrijednosti,ali mislim da nema veze svijecica kad ona i dalje baca iskkru,trenutno imam super bosnu F85
Carpe Diem!
- ShumiZmajcek
- Okorjeli MZ ovisnik
- ShumiZmajcek
- Okorjeli MZ ovisnik
- PALE
- Okorjeli MZ ovisnik
Ja bi reko da nema veze sa strujom a najmanje sa kondezatorom....
Imao sam slican problem di bi motor upalio i lijepo sve radio i par puta ga malo razvrtis i on se ugasi. Stvar je bio u dovodu goriva, kada skines cijev od rezervara prema karburatoru, pogledaj dali dobivas dovoljno goriva....ne sada da lagano curka nego da onako fino lijepo tece benzin, jer meni nije dobivao dovoljno benzina da napuni karburator kad ga neko vrijeme vozis pod jakim gasom.
a moze ti bit i da su plovci u karburatoru krivo namjesteni pa ti je krajnji rezultat opet isti.
Imao sam slican problem di bi motor upalio i lijepo sve radio i par puta ga malo razvrtis i on se ugasi. Stvar je bio u dovodu goriva, kada skines cijev od rezervara prema karburatoru, pogledaj dali dobivas dovoljno goriva....ne sada da lagano curka nego da onako fino lijepo tece benzin, jer meni nije dobivao dovoljno benzina da napuni karburator kad ga neko vrijeme vozis pod jakim gasom.
a moze ti bit i da su plovci u karburatoru krivo namjesteni pa ti je krajnji rezultat opet isti.
.....I'm on the highway to hell......// Nije stvar u brzini, stvar je u vožnji!!
- ShumiZmajcek
- Okorjeli MZ ovisnik
imao isti slucaj zaletim do 110-120km/h i eMZo se izgasiPALE je napisao/la:Ja bi reko da nema veze sa strujom a najmanje sa kondezatorom....